تبلیغات
دوا و درمون

دوا و درمون
 
نویسندگان

ظروف یك بار مصرف از جنس پلی‌استایرن توانایی تحمل  دمای بالاتر از 65 درجه را ندارند و در دماهای بالاتر احتمال سرطان‌‌زایی آن‌ها افزایش می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در خوزستان، موسی‌ زهیری نژاد كارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با اعلام این خبر گفت: ظروف یك بار مصرف با توجه به نوع پلی‌مری كه در آن‌ها استفاده می‌شود انواع مختلفی دارند و برای مواد غذایی مختلفی قابل استفاده‌اند.
وی افزود: بیشتر ظرف‌های موجود كه مواد غذایی در آن‌ها نگه‌داری می‌شود، ظروف پلی‌استایرن با علامت " پی اس" هستند و این ظروف محدودیت حرارتی دارند و تنها تا دمای 65 درجه را تحمل می‌كنند.
زهیری گفت: در صورتی كه غذایی با دمای بالاتر از 65 درجه سانتی‌گراد به مدت بیش از 15 دقیقه در این ظرف نگه‌داری شود، مواد شیمیایی موجود در ظرف وارد مواد غذایی می‌شوند و این مواد شیمیایی در بافت‌های بدن ذخیره می‌شوند و باعث سرطان در فرد می‌شوند.
این مقام مسوول خاطرنشان كرد:‌ ظروف یك‌بار مصرف ساخته شده از الیاف پلی‌پروپیلین بهترین نوع برای نگه‌داری موادغذایی گرم مانند آش و حلیم‌اند. این ظروف محدودیت‌ دمایی ندارند و می‌توانند مواد غذایی با دمای 100 درجه سانتی‌گراد را هم تحمل كنند این ظروف با علامت "پی پی" شناخته می‌شود و نسبت به ظروف پلی استایرن مقاوم‌تر بوده و شكسته هم نمی‌شود.
وی تاکید کرد: ظروفی كه با علامت " پی بی سی" شناخته می‌شود نباید در نگه‌داری هر گونه مواد غذایی خشك یا تر استفاده شوند. این ظروف توسط وزارت بهداشت و درمان تأیید نمی‌شوند. شهروندان باید توجه داشته باشد كه ظروفی با این نشان را خریداری نكنند.
زهیری نژاد افزود: شهروندان هنگام خرید ظروف یك بار مصرف باید به علامت كف ظروف توجه كنند. نام شركت سازنده و مثلثی كه در آن نوع جنس پلی‌مر نوشته شده است، باید كف ظرف مورد نظر حك شده باشد.

منبع : http://vchfm.ajums.ac.ir






طبقه بندی: علمی دارویی پزشکی،
[ پنجشنبه 3 آذر 1390 ] [ 04:29 ق.ظ ] [ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

.


فروش بک لینکطراحی سایت